Salg og levering av jord, bark og steinprodukter

Trenger du pukk til fyll av område eller grus til drenering?

salg og levering av grus, bark og jord

Utforsk vårt omfattende utvalg av jordprodukter og steinmaterialer, inkludert pukk, singel, kult og subbus, samt et utvalg av barkprodukter. Vi tilbyr også en praktisk transportløsning for alle produktene du velger. Vårt mål er å gi deg tilgang til høykvalitets materialer og en sømløs leveringsopplevelse, slik at du kan realisere dine prosjekter på en enkel og effektiv måte.

Bruksområder for pukk

Pukk er en type knust stein som brukes i ulike bygge- og anleggsformål. Den er laget ved å knuse større steinblokker til mindre biter av forskjellige størrelser. Pukk kommer i ulike grader av størrelse avhengig av bruksområdet. 

Pukk brukes ofte som fundament eller underlag for veier, stier, terrasser og bygninger. Den brukes også i dreneringssystemer for å forbedre dreneringsegenskapene til jorden. I tillegg kan den brukes i landskapsarbeid og hageprosjekter som en dekorativ overflate eller som en base for planter og blomsterbed.

Det finnes forskjellige typer pukk avhengig av steintypen som er knust, for eksempel kalksteinpukk, granittpukk, og kvartsitt-pukk, hver med sine egne egenskaper og bruksområder.

Fyllmasse av subbus

Subbus er en type knust materiale som vanligvis brukes som underlag eller fyllmasse i ulike bygge- og anleggsprosjekter. Det består vanligvis av knust stein, grus eller sand med partikkelstørrelser som varierer avhengig av bruksområdet. Subbus er ofte brukt som et stabiliserende lag under veier, parkeringsplasser, gangstier og lignende strukturer.

Subbus brukes også til å skape jevne overflater og forbedre dreneringsegenskapene til jorden. I tillegg kan den brukes som en base for belegningsstein, brostein eller andre typer belagte overflater til feks bruk i park eller hage.

Subbus er vanligvis et rimelig alternativ for å bygge solide og stabile underlag i ulike byggeprosjekter. Det er viktig å velge riktig type subbus og sørge for riktig komprimering for å oppnå ønsket bæreevne og stabilitet i konstruksjonen.

Bark til hage- og landskapsprosjekter

Bark brukes vanligvis som et naturlig og dekorativt alternativ til andre materialer i hagearbeid og landskapsprosjekter. Det er ideelt for å redusere ugressvekst, bevare fuktighet i jorden og gi en visuell appell. Bark er spesielt egnet rundt blomsterbed, busker og trær i hager, parker og offentlige områder.